Animatieprogramma's voor kinderen

 

Tijdens het seizoen (8 weken) zijn er animatieprogramma's voor kinderen en hun ouders van zondag t/m vrijdag, 3x per dag

In het seizoen 2019:  van 30 juni t/m 23 augustus.

 

 

Knutselen / handige handjes

Elke ochtend vanaf 10 uur kunnen de kleinsten interessante knutselwerkjes maken. Als ze nog niet zelf kunnen knippen/ lijmen/verven .. zijn hun ouders uiteraard ook welkom!

Kralen

Maak van kralen een ketting of een interessant diertje. Van strijkkralen kan je een nuttig schoteltje maken om onder een kopje thee te leggen.

Verkleedpartij

Maak een eigen masker van papier, leen bij ons een carnavalskostuum of neem van thuis je eigen kostuum mee. Vervolgens kan je meedoen aan de optocht over de camping.

Auto's met afstandsbediening

Kom op het voetbalveld proberen of u een 4WD auto met een snelheid tot 40 km/uur over hindernissen kunt sturen. Niet alleen oudere kinderen (inclusief papa) maar ook de kleinsten zullen zich vermaken - voor hen hebben we ook 4WD auto's met een snelheid van maar 5 km/uur. 

Schilderen op shirts

Schilder een origineel shirt. Viltstiften en overige materialen krijg je van ons. Je kunt natuurlijk je eigen shirt meenemen of voor 100 kroon bij ons een shirt kopen.

Groepsactiviteiten

Neem met ons deel aan een oriëntatieloop, de olympiade, reis rond de wereld, zoeken naar een op de camping verborgen schat, ...

Racebaan

Doe mee aan een race op onze grote racebaan. Die is zo lang dat we de baan in meerdere bochten moeten leggen om hem in de miniclub te laten passen....

Gezicht beschilderen

Kies uit ons overzicht of bedenk een eigen patroon en onze animatoren "schilderen" het op jouw gezicht.

Springburcht

Elke zondagmiddag in het seizoen zetten we een springburcht met luchtkussens en glijbaan neer. Laat uw kinderen springen en lekker moe worden!

Ouders met kinderen als één team

Vorm een team van kinderen en ouders en speel als een team!  Mocht u geen kinderen hebben - geen probleem, we stoppen u er graag een paar toe -:)

Gezelschapsspelen

Kom in de avond naar de miniclub om mee te spelen met bekende en misschien niet zo bekende gezelschapsspelen.

Dansmatten

Kom in de avond je krachten meten op de dansmatten. Je speelt altijd met z'n tweeën, het beeld wordt op het scherm voor je geprojecteerd.

Spooktocht

Ben je dapper en helemaal niet bang? Dan kan je dat bij ons op de proef stellen!

 

 

en nog veel meer...

Kijk wat er op de camping vroeger gebeurde op:   Foto's per datum