Stadstour door Praag in het Nederlands

   

Camping Oase organiseert speciaal voor u een stadstour door Praag met een ervaren Nederlands sprekende gids!

U vertrekt om 9.49 uur vanaf de camping met de bus naar Praag - station "Nádraží Modřany" (voorlaatste halte van deze bus), waar al de gids op u zal wachten.

U reist vervolgens met het openbaar vervoer en te voet door de hele stad en ziet alle belangrijke monumenten, zoals de Praagse Burcht, de Karelsbrug, de Joodse wijk en de beroemde astronomische klok. U wordt echter ook meegenomen naar allerlei verstopte plekjes die u zonder gids niet zomaar vinden zult.

Omdat deze tour slechts voor onze gasten is kan de gids het programma helemaal aan uw wensen aanpassen. Dit kunt u gerust ter plaatse met hem bespreken.

De tour eindigt vlakbij de tramhalte waarvandaan u dan onmiddelijk terug kunt gaan om rond 15 uur op de camping terug te zijn.

 

 

Of u kunt ook gebruik maken van een verlenging om een mooie 45 minuten durende rondvaart op de Moldau te maken in een oud houten bootje.

In de prijs van het bootje is inbegrepen: Een bier of een softdrankje, thee, koffie of glűwein en een traditionele „pernik“ cake of een ijsje.

Prijs voor dit boottochtje is normaal 550 kroon (kinderen 350 kroon), maar samen met de tour betaalt u +/- 16% minder!

 

Kosten:

  • alleen voor tour met gids (4 uren):  750,- kroon, kinderen 2-11 jaar 200 kroon.
  • tour met gids + boottochtje (+/- 45 minuten): 1210,- kroon, kinderen 2-11 jaar 500 kroon

Vergeet de dagkaarten voor de bus niet, die bij de automaat naast de receptie te koop zijnvoor personen 15-65:  160,- CZK.  Kinderen 6-14 en 66+ betalen allen voor de bus: 2x 15,- CZK).

 

Het aantal plaatsen op deze tour is beperkt, dus het is aan te raden de kaarten op tijd bij onze receptie te kopen. U kunt ze natuurlijk  ook al samen met de reservering van uw verblijf op de camping per e-mail bestellen.

Als er weinig geïnteresseerden zijn en de groep uit slechts 2 personen bestaat, wordt de prijs per persoon met 250 CZK verhoogd (prijs van 1000 CZK of 1460 CZK)