Aanvraag - vragen kost niets

Vul in wat u wilt aanvragen.  

Voor een betere oriëntatie bekijk dan plategrond van de camping

 

  

   

boeken in 2022 - voor uw eenvoudiger beslissing

Bij reserveren rekenen we geen reserveringsbedrag (behalve voor slechts 1 dag)

  • bij reserveren van campingplaats(Bas,St,Comf,C+) betaalt u een aanbetaling slechts 1000 kroon (40 Euro) - restende bedrag pas op de camping
  • bij reserveren van campingplaats Premium betaalt u een aanbetling van 1000 kroon(40 Euro)/ dag - restende bedrag pas op de camping
  • bij reserveren van Stacaravans betaalt u eerst slechts 25% en restende bedrag pas 1 maand voor de aankomst!   

Als u op basis van overheidsvoorschriften niet kunt arriveren, of als een familielid ziek wordt van Covid - krijgt u de volledige aanbetaling terug!  Mocht u ook in andere gevallen zeker zijn van teruggave van de borgsom, dan kunt u voor stacaravans en Premium plaatsen ook een annuleringsverzekering afsluiten.

0

Op de camping kunt u voor het verblijf betalen met een betaalkaart (Visa, E-Master) of contant in CZK of EURO. Bij betaling in contanten krijgt u zelfs 3% korting.

U kunt de prijs voor het gewenste type accommodatie vrijblijvend berekenen in onze online calculator, of hieronder een complete prijslijst downloaden. Als uw belangstelling gewekt is, kunt u vervolgens uw reservering aanvragen. De reservering is definitief als u per mail een bevestiging van ons ontvangt, die we u na controle van de beschikbare capaciteit zo spoedig mogelijk toesturen. In de bevestiging vindt u gegevens over de aanbetaling – zie onze RESERVERINGSVOORWAARDEN

Download:  volledige prijslijst 2022

Topcamping CZ voucherU kunt bij ons de 15% kortingscoupon van Topcamping CZ gebruiken.

De 15%-coupon krijgt elke gast bij vertrek van een van de campings van www.topcamping.cz.

Deze aanbieding kan worden gecombineerd met zowel de korting voor contante betaling als ook korting voor langere verblijven.

Laat u ons a.u.b. bij aankomst weten dat u kortingscoupons wilt gebruiken.

Uit eigen ervaring weten we heel goed hoeveel energie en vooral slapeloze nachten het opvoeden van kinderen kost, vooral wanneer u er meerdere tegelijk krijgt. Als waardering en tegemoetkoming bieden wij deze actiekorting:   Dvojčata zdarma

Twee- en meerlingen (van één gezin) in de leeftijd tot 11 jaar zijn geheel gratis ! (In stacaravans alleen als u met meer dan 4 betalende personen komt)

Maakt u ons alstublieft op dit feit attent bij aankomst en laat ons een document met hun geboortedatum zien.

Profiteer van een laagseizoenaanbieding:

Als u een van de onderstaande kortings- / lidmaatschapskaarten bezit, kunt u profiteren van een speciale korting tarief.

Op het Standaard plaats (incl. elektr. 6A), met 2 personen en eventueel 1 hond, inclusief gratis douches en zwembaden, allen zonder toeristenbelasting betaalt u slechts:

650,- CZK (+/- 26,- Euro) /nacht

  • Het aanbod is alleen geldig voor een verblijf in de periode 3.6.-25.6.2022 of 27.8.-3.9.2022.
  • een korting wordt gegeven als u avn deze geldige kaarten hebt: ACSI, ANWB, NKC, CCI, ADAC, DCC of DCU
  • Als u een ander type plaats kiest (Comfort, Comfort plus of Premium), betaalt u dan bij de prijsverschil tussen het geselecteerde type van Plaats en Standaard.
  • Eventuele extra personen (of extra honden) zijn mogelijk tegen normaal tarief.
  • Deze aanbieding kan worden gecombineerd met zowel de korting voor contante betaling als ook de korting voor langere verblijf.
}