Aanvraag - vragen kost niets

Vul in wat u wilt aanvragen.

  

Reserveren van stacaravans is in het seizoen alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag!

Voor een betere oriëntatie bekijk dan plategrond van de camping

0

Op de camping kunt u voor het verblijf betalen met een betaalkaart (Visa, E-Master) of contant in CZK of EURO. Bij betaling in contanten krijgt u zelfs 3% korting.

U kunt de prijs voor het gewenste type accommodatie vrijblijvend berekenen in onze online calculator, of hieronder een complete prijslijst downloaden. Als uw belangstelling gewekt is, kunt u vervolgens uw reservering aanvragen. De reservering is definitief als u per mail een bevestiging van ons ontvangt, die we u na controle van de beschikbare capaciteit zo spoedig mogelijk toesturen. In de bevestiging vindt u gegevens over de aanbetaling – zie onze reserveringsvoorwaarden.

 

Download:  volledige prijslijst 2019

U kunt bij ons de 15% kortingscoupon van Topcamping CZ gebruiken.

De 15%-coupon krijgt elke gast bij vertrek van een van de campings van www.topcamping.cz. In het laagseizoen kunt u de Topcamping.CZ-coupon ook gebruiken in combinatie met de ANWB Camping Key / ADAC CamCard.

Laat u ons a.u.b. bij aankomst weten dat u kortingscoupons wilt gebruiken.

Uit eigen ervaring weten we heel goed hoeveel energie en vooral slapeloze nachten het opvoeden van kinderen kost, vooral wanneer u er meerdere tegelijk krijgt. Als waardering en tegemoetkoming bieden wij deze actiekorting:   Dvojčata zdarma

Twee- en meerlingen (van één gezin) in de leeftijd tot 11 jaar zijn geheel gratis ! (In stacaravans alleen als u met meer dan 4 betalende personen komt)

Maakt u ons alstublieft op dit feit attent bij aankomst en laat ons een document met hun geboortedatum zien.

Voor grotere groepen bieden we groepskortingen aan en stellen we ook individuele programma's samen: een uitstapje met gids naar Praag en andere interessante plekken inclusief vervoer per autobus, een rondvaart, boogschietlessen, muziekavond en meer. Schrijf ons uw voorstel en we doen u graag een individueel aanbod.

}