Sport en Vermaak

 

Volleybal, voetbal

Bij de receptie kunt u gratis een bal lenen. Het voetbalveld kunt u zelf gebruiken of in het seizoen deelnemen aan georganiseerde wedstrijden.

Trampolines

Twee grote trampolines kunt u elke dag gratis gebruiken  tussen 10 - 21 uur.

Airhockey, tafelvoetbal, biljart en yago pool

Naast de miniclub staan een professionele tafel voor airhockey en een tafelvoetbalspel ter beschikking. In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een biljart en een yago pool - strategisch vingerbiljart.

Tafeltennis, minigolf, sportuitrusting te leen

Er zijn nu drie pingpongtafels op de camping. U kunt batjes bij de receptie gratis lenen. De overdekte minigolf kunt u vrij gebruiken. Er moet alleen iemand ouder dan 12 jaar aanwezig zijn. Er zijn minimaal 18 verschillende baancombinaties mogelijk. Uit de kist bij de receptie kunt u gratis ballen, batjes,.... lenen.

Buitenschaken

Natuurlijk is schaken ook gratis beschikbaar. Je hoeft alleen de sleutel te lenen bij onze receptie te lenen.

Rijsimulator - camper

Neem een stoel en ga rijden. Realistisch gedrag van een camper (acceleratie, remmen). Dit is niet alleen speelgoed voor kinderen, maar echt een leuke ervaring voor iedereen!

Kampvuur

Kampvuur is bij goed weer elke avond mogelijk. In het seizoen worden er ook gezamenlijke programma‘s georganiseerd. We hebben het hout al voor u klaar liggen. U hoeft alleen maar een goed humeur mee te nemen (allerlei muziekinstrumenten zijn natuurlijk ook welkom).