Sanitaire voorzieningen

 

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen voldoen aan de hoogste eisen. Er is de hele dag door warm water in de wasgelegenheden, dakvenster, vloerverwarming,.... Uw kinderen vinden er zowel wastafels als ook toiletten in een voor hen aangepaste hoogte. Er zijn ook familiedouches (ruimtes met 2 douches en een wastafel) en een babyruimte voor moeders met de allerkleinste gasten aanwezig. Er ontbreekt ook niet een sanitaire ruime voor onze gehandicapte gasten.

We hebben om om corona risico's te vermijden ook unieke hygiënemaatregelen!

Afwassen, kleren wassen, serviceplek

Voor de afwas zijn er 10 roestvrije wastafels met afdoende afdruipoppervlak  Voor maximaal comfort op uw vakantie staat er 2x per dag gratis een  professionele vaatwasser tot uw beschikking. Uw vaat is zo met minimale inspanning in slechts 3 minuten afgewassen!

Voor het koken vindt u hier een fornuis, combimagnetron en koelkast met vriezer.Voorts kunt u bij ons een koelkast huren. Deze wordt op uw verblijfsplaats bezorgd.

Voor het wassen van kleren bieden we onze gasten prifessionele wasmachines en drogers aan!  Voor de handwas kunt u de roestvrije wastafels met wasbord gebruiken.

Kampeerders zullen de gootsteen op de chemische toiletten en de serviceplaats voor campers zeker waarderen.